
ماده ۴۵۶
پس از تهیه شدن صورت دارایی تمام مالالتجاره و وجه نقد و اسناد طلب و دفاتر و نوشتجات و اثاثیه (به غیر از مستثنیات دین) واشیاء تاجر ورشکسته به مدیر تصفیه تسلیم میشود.
ماده ۴۵۷
مدیر تصفیه با نظارت عضو ناظر به وصول مطالبات مداومت مینماید و همچنین میتواند با اجازه مدعیالعموم و نظارت عضو ناظر بهفروش اثاثالبیت و مالالتجاره تاجر مباشرت نماید لیکن قبلاً باید اظهارات تاجر ورشکسته را استماع یا لااقل مشارالیه را برای دادن توضیحات احضارکند – ترتیب فروش به موجب نظامنامه وزارت عدلیه معین خواهد شد.
فروش اموال و وصول مطالبات
ماده ۴۵۸
نسبت به تمام دعاوی که هیات طلبکارها در آن ذینفع میباشند مدیر تصفیه با اجازه عضو ناظر میتواند دعوی را به صلح خاتمه دهداگر چه دعاوی مزبوره راجع به اموال غیر منقول باشد و در این مورد تاجر ورشکسته باید احضار شده باشد.
ماده ۴۵۹
اگر موضوع صلح قابل تقویم نبوده یا بیش از پنج هزار ریال باشد صلح لازمالاجرا نخواهد بود مگر اینکه محکمه آن صلح را تصدیق نماید در موقع تصدیق صلحنامه تاجر ورشکسته احضار میشود و در هر صورت مشارالیه حق دارد که به صلح اعتراض کند، اعتراض ورشکسته در صورتی که صلح راجع به اموال غیرمنقول باشد برای جلوگیری از صلح کافی خواهد بود تا محکمه تکلیف صلح را معین نماید.
ماده ۴۶۰
وجوهی که به توسط مدیر تصفیه دریافت میشود باید فوراً به صندوق عدلیه محل تسلیم گردد. صندوق مزبور حساب مخصوصی برایعمل ورشکسته اعم از عایدات و مخارج باز میکند وجوه مزبور از صندوق مسترد نمیگردد مگر به حواله عضو ناظر و تصدیق مدیر تصفیه.
در فروش اموال و وصول مطالبات
ماده 456- پس از تهيه شدن صورت دارايي تمام مالالتجاره و وجه نقد و اسناد طلب و دفاتر و نوشتجات و اثاثيه (بغير از مستثنيات دين) و اشياء تاجر ورشكسته به مدير تصفيه تسليم ميشود.
ماده 457- مدير تصفيه با نظارت عضو ناظر به وصول مطالبات مداومت مينمايد و هم چنين ميتواند با اجازه مدعيالعموم و نظارت عضو ناظر به فروش اثاث البيت و مالالتجاره تاجر مباشرت نمايد ليكن قبلاً بايد اظهارات تاجر ورشكسته را استماع يا لااقل مشاراليه را براي دادن توضيحات احضار كند ترتيب فروش به موجب نظامنامه وزارت عدليه معين خواهد شد.
ماده 458- نسبت به تمام دعاوي كه هيأت طلب كارها در آن ذينفع ميباشند مدير تصفيه با اجازه عضو ناظر ميتوان دعوي را به صلح خاتمه دهد اگر چه دعاوي مزبوره راجع به اموال غيرمنقول باشد و در اين مورد تاجر ورشكسته بايد احضار شده باشد.
ماده 459- اگر موضوع صلح قابل تقويم بوده يا بيش از پنج هزار ريال باشد صلح لازمالاجراء نخواهد بود مگر اينكه محكمه آن صلح را تصديق نمايد در موقع تصديق صلحنامه تاجر ورشكسته احضار ميشود و در هر صورت مشاراليه حق دارد كه به صلح اعتراض كند، اعتراض ورشكسته در صورتي كه صلح راجع به اموال غيرمنقول باشد براي جلوگيري از صلح كافي خواهد بود تا محكمه تكليف صلح را معين نمايد.
ماده 460- وجوهي كه به توسط مدير تصفيه دريافت ميشود بايد فوراً به صندوق عدليه محل تسليم گردد. صندوق مزبور حساب مخصوصي براي عمل ورشكسته اعم از عايدات و مخارج باز ميكند وجوه مزبور از صندوق مسترد نمي گردد مگر به حواله عضو ناظر و تصديق مدير تصفيه.
بانک مسکن
مشتري گرامي:آقای……….
مبلغ 121140 ريال بابت هزينه هاي اجراييه به مانده بدهي قرارداد شما به شماره کارت ………………افزوده گرديد.
این پیام منظورشو متوجه نمیشم یعنی چه؟
بنده تواین بانک ۲دوقسط معوقه دارم واین پیام اومده برام.میشه برام توضیح بدین؟ممنونم
با سلام و درود مربوط به قسط موعقه شما هست که اجرا گردیده است